Rolluiken Rolluiken - Onze Roma rolluiken bieden een optimale bescherming tegen de weersinvloeden en ze zijn ook inbraak-werend

bezoek onze toonzaal

maak een afspraak

Rolluiken

Bijna onmisbaar aan uw woning. Rolluiken verduisteren niet alleen, ze isoleren en bieden veiligheid. We werken samen met verschillende merken met elk hun eigen kenmerken. Verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en tal van kleuren. Samen met u zoeken we de perfecte uitvoering van rolluiken die aan uw wensen beantwoordt. Ook hier staat de technologie niet stil. Met een uniek en eigentijds merk van motoren is het automatiseren van rolluiken in '1 klik' gebeurd.

Het gewone rolluik

Rolluiken zijn er in twee varianten. Als inbouwrolluik uitvoering of als opbouwrolluik uitvoering. Een ruime keuze aan RAL-kleuren in de uitvoering glanzend, mat en structuur, verschillende soorten lamellen, 2 kwaliteiten voor de kast en diverse mogelijkheden qua bediening zorgen ervoor dat u rolluik aan uw wensen kan personaliseren.

Mountains

Zonne-energie

Geen kap-of breekwerken, geen bedrading naar binnen halen, noch bedrading doorheen de woning of tegen de muren, Aansluiting op het stroomnet is overbodig, dus snel geplaatst! Ideaal voor luchtdichte woningen.

Mountains

S_onro pantser

Een variant voor het rolluik is het s_onro pantser. Dit is één van de mooiere producten die ooit op de rolluiken- en zonweringsmarkt is gebracht. Dit speciale pantser kan zowel als standaard rolluikpantser en als windvast screen functioneren. Het pantser bestaat uit kleine lamellen gecombineerd met een grote beluchtingstand waardoor een screeneffect ontstaat.

Promofilm Roma

ID2 Solar: rolluik op zonne-energie