Terrasoverkapping Terrasoverkapping - Onze uitgebreide gamma aan terrasoverkappingen verlengen uw zomergenot, of bieden zelfs het hele jaar bescherming.

Terrasoverkapping

Verschaft een aangename schaduw op warme dagen, maar geeft ook beschutting bij slechte weersomstandigheden. Door de stabiliteit leent het zich in het bijzonder voor windgevoelige plaatsen. De wereld van de terrasoverkappingen is de laatste jaren enorm uitgebreid.

Mountains

Textiel overkappingen Plaza Viva

Terrasgenot bij vrijwel elk weertype! Met het textiele pergola-zonnescherm Plaza Viva maakt u nu nog vaker en onbezorgder gebruik van uw terras - vrijwel ongeacht het weer. Of u de Plaza Viva nu gebruikt voor beschaduwing op een zonnige dag, als extreem stabiele weerbescherming bij stevige wind of als slimme regenbescherming tijdens een warm zomers buitje, dankzij de Plaza Viva geniet u zonder onderbreking van de aangename atmosfeer op uw terras.

Mountains

Bache overkapping Pergotex

Bescherming tegen wind, regen en uv-straling - maar ook het openlucht-gevoel: De pergola-zonwering Weinor PergoTex II is flexibel inzetbaar en geeft u meer tijd in de buitenlucht. Wanneer u wilt genieten van de zon, is een druk op de knop genoeg - en het doek vouwt zich op. Wordt het weer slechter, sluit het vouwdak dan gewoon weer. U zit comfortabel droog - zonder uw terras te verlaten.

Mountains

Glazen overkapping - Terrazza & Terrazza Pure

Zo haalt u de tuin in huis – de elegante weinor Glasoase® biedt een vloeiende overgang naar buiten. Ze bestaat uit een terrasoverkapping Terrazza welke onderbouwd met volglazen elementen tot een ongeïsoleerde serre gemaakt wordt. Veel verschillende flexibele en vaste zij-elementen maken een reeks aan combinatiemogelijkheden mogelijk.

Mountains

Lamellen of panelen dak
Solisysteme: Reference, Elegance en Arlequin

Als voorloper van de bioklimatische pergola, geeft SOLISYSTEME u de mogelijkheid om uw leefruimte te optimaliseren en te vergroten. Onze zonwering met verstelbare lamellen is een compromis tussen store en veranda en beschermt zowel tegen de zon als tegen de regen. Deze originele terrasoverkapping laat u toe om ongestoord te genieten van uw buitenruimte zonder rekening te moeten houden met de weersomstandigheden. De allernieuwste creatie van de firma SOLISYSTEME heet ARLEQUIN, een pergola die, met zijn gekleurde panelen en over elkaar glijdende kaders, een volledig nieuw terrasoverkapping concept voorstelt.

 

Mountains

Accessoires

Het maakt niet uit, of u het liever beschermd en gezellig heeft of het liever en fris en luchtig heeft; met de glazen schuifwand w17 easy beleeft u puur woongenot - op uw terras. w17 easy biedt een betrouwbare bescherming tegen weersinvloeden en dankzij de kozijnloze constructie geniet u steeds van een onbelemmerd uitzicht. De geheel glazen elementen laten zich heel gemakkelijk en zonder veel kracht in beweging zetten. Openen en sluiten wordt hierdoor kinderspel. Makkelijker als met de w17 easy kunt u de kostbare uurtjes op uw terras niet verlengen. Ook kunnen onze overkappingen worden uitgebreid met de Roma Zipscreen of verwarming Tempura.


 

 

 

 Meer info hierover vindt u op onze Promotie-pagina.  

 

www.weinor.nl

www.weinor.nl

www.weinor.nl

www.weinor.nl